DS STORE ZAGREB

[FOTO] Bili smo na otvorenju prodajno-servisnog centra DS Automobilesa: DS 3 Crossback, DS 7 Crossback i DS 4 su avangarda

15.11.2022 u 07:55

Bionic
Reading

Jedini brend rođen u Parizu, nosi vrijednosti izvrsnosti, znanja i umijeća francuskog luksuza. DS modeli spajaju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost

DS Automobiles, francuska premium marka možda nije toliko stara marka, no sazdana je na nevjerojatnom nasljeđu, modelu DS iz 1955., jednom od najrevolucionarnijih i najljepših automobila u povijesti. Taj legendarni automobil utjelovljuje vrijednosti koje je brend DS Automobiles prisvojio: inovacije, izvrsnosti i avangardu.

Mi smo bili na otvorenju DS Store Zagreb, prodajno-servisnom centru brenda DS Automobiles, koji je otvorio svoja vrata u sklopu Emil Frey Auto Centra na adresi Kovinska 22, u Zagrebu. Emil Frey Auto Centar proširio je svoju paletu proizvoda i usluga te nakon Splita otvorio svoj 2. multibrend centar u Hrvatskoj.

Isto tako treba reći i da smo nakratko isprobali i modele DS 4 Cross te DS 7 Crossback, a koliko je u njima pokazana umješnost najboljih inženjera i majstora automobilske industrije, vidljivo je odmah čim sjednete za volan oba modela. DS Automobiles na svojim modelima spaja prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju.

DS Automobiles, relativno mlada marka automobila iz Pariza je, od osnutka 2014. godine, vođena duhom avangarde i ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila. Avangardnog dizajna, luksuzna i udobna, DS Automobiles vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni stil.

  • +55
DS Automobiles predstavio svoju gamu modela na otvorenju prodajno-servisnog centra Izvor: Promo fotografije / Autor: DS Automobiles

Samia Hamitouche, direktorica marke DS Automobiles za Hrvatsku, nam je rekla sljedeće: 'DS Store Zagreb će budućim kupcima i korisnicima usluga približiti pariški chic, pružiti ekskluzivno iskustvo brenda, ugođaj kupnje te vrhunsku kvalitetu usluga kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. Od otvaranja, u njemu će biti izloženi DS 3 Crossback, DS 7 Crossback i DS 4.' No sudeći prema nedavno predstavljenim novi modelima vrlo brzo će im se pridružiti i novi DS 3, DS 9 i DS 7.

Treba reći i da je brend, kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), elektrificirao cijelu gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-Tense sada nudi potpuno električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

Podsjećamo i da smo nedavno posjetili izložbeni prostor na nedavno završenom Pariškom salonu automobila, gdje smo između ostalog razgovarali i sa Jean-Éric Vergneom, bivšim vozačem Formule 1 i dvostrukim svjetskim prvakom Formule E, ujedno i ambasadorom marke DS Automobiles. Tada smo imali priliku uživo vidjeti i sve najnovije modele DS Automobilesa.