logičan izbor

Evo koji je automobil za svoju prvu predsjedničku vožnju odabrao Emmanuel Macron

16.05.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Vremena se mijenjaju, pa je tako novi vođa Francuske na inauguraciju išao u SUV-u, a ne u velikoj limuzini, kao što je do sad bio običaj. Ali marka je i dalje francuska, naravno

Za svoju prvu vožnju u funkciji Predsjednika Republike Emmanuel Macron odabrao je DS 7 Crossback, novi model DS Automobiles, luksuzne podmarke Citroena predstavljen prije dva mjeseca. Taj „predsjednički” DS 7 Crossback personaliziran je krovnim otvorom kako bi novi Predsjednik Republike mogao pozdraviti Francuze na aveniji Champs-Elysées.

Tako Macron nastavlja tradiciju korištenja francuskih marki koje su stavljale na raspolaganje službene automobile za francuski predsjednički ured. „Predsjednički” DS 7 Crossback je prvi DS 7 Crossback na cesti: inženjeri i majstori marke DS uložili su svoje znanje i umijeće kako bi personalizirali to jedinstveno „predsjedničko” vozilo sedam mjeseci prije stavljanja na tržište u siječnju 2018. godine.

Emmanuel Macron u modelu DS 7 Crossback Izvor: Promo fotografije / Autor: Citroen

Uz karoseriju u plavoj boji Encre, opremljen je krovnim otvorom izrađenim po mjeri te prepoznatljivim službenim elementima kao što su potpisi „Francuska Republika”, nosač za zastavu, unutrašnjost krasi crna koža, a na naplatcima od 20 inča nalaze se pozlaćeni personalizirani elementi.

Emmanuel Macron u modelu DS 7 Crossback Autor: Citroen