samo 1000 primjeraka

Citroën predstavio novu verziju 'My Ami Buggyja': Ograničeno izdanje u samo 10 zemalja

25.05.2023 u 16:29

Bionic
Reading

Ovo novo izdanje opremljeno je s nekoliko dodatnih ekskluzivnih dodataka, kao što su prozirni poklopci na vratima koji štite putnike od vremenskih nepogoda i uklonjiva torba s patentnim zatvaračem smještena u središtu upravljača za spremanje malih svakodnevnih predmeta

Citroën predstavlja novu verziju modela 'My Ami Buggy', proizvedenu u 1000 primjeraka, poboljšanu novom opremom i dostupnu u 9 zemalja. Francuski je proizvođač objavio kako je 'My Ami Buggy' moguće naručiti samo online od 20. lipnja 2023. u 10:00 sati, po cijeni od 10.490 eura uključujući PDV. No problem je u tome što se ovaj model može naručiti samo u odabranih 10 zemalja: Francuska uključujući francuske prekomorske departmane, Italija, Španjolska, Belgija, Grčka, Portugal, Ujedinjeno Kraljevstvo, Luksemburg, Maroko i Turska.

Sve u duhu pustolova

Citroën 'My Ami Buggy' ističe svoj avanturistički izgled zadržavanjem kaki tonirane vanjske boje i crnih zaštitnih elemenata, kao što su ojačani branici, zaštitne ploče, okviri prednjih svjetala, lukovi kotača, prednje i stražnje zašitne ploče i stražnji spojler, što mu sve daje mišićav izgled.

Osobnost 'My Ami Buggy' također dolazi iz vitalnosti i svježine koju pružaju njegove jarko žute točkice koje se nalaze na vanjštini (utisnuti na prednjoj ploči i strelice smjera na lukovima kotača) i u unutrašnjosti (pretinci, trake za otvaranje i kuke za torbe, šavovi na sjedalima i tepisima).

Ograničena serija Citroëna 'My Ami Buggy' Izvor: Promo fotografije / Autor: Citroën

Citroën je otišao korak dalje s dizajnom ove nove verzije, kako iznutra tako i izvana. Pogledajte što je sve novo:

Poklopci za vrata za dodatnu zaštitu izvana

Ova druga ograničena serija temelji se na istom principu: bez vrata i bez krova – na taj način možete uživati u slobodnom vremenu i osjećati se što bliže prirodi, zajedno s ugodnim osjećajem slobode. Ipak, kako bi bili zaštićeni od bilo kakvog lošeg vremena, dodane su i modificirane zaštitne komponente.

Nove plastične navlake s patentnim zatvaračima dizajnirane su za zaštitu putnika izvana. Ovo je dodatak krovnoj zaštiti kako bi se osigurao gotovo zatvoren putnički prostor po vjetru, hladnoći ili kiši. Za svakodnevnu upotrebu, kada putnici žele udahnuti svježi zrak, jednostavno zarolajte presvlake prema stražnjem dijelu blizu sjedala i zatim ih pomoću kopči pričvrstite na stupove vrata. Usred ljeta, kada nisu potrebne, mogu se spremiti u garažu.

Stvoren je novi sustav zatvaranja krova za lakšu upotrebu. Riječ je o crnom vodootpornom baldahinu koji sada ima patentni zatvarač pa je praktičniji i lakši za rukovanje. Potpuno integrirana u dizajn zahvaljujući krovnom pokrivaču koji se može znatno rastegnuti, ova tkanina daje cijelom vozilu međusobno usklađen stil. Također je manje podložan usisnicima zraka tijekom vožnje. Može se smotati i pričvrstiti na stražnji dio vozila pomoću gumba.

Novi okviri vrata i krova te nova vrata za bolju integraciju neke opreme, kao i za poboljšanje stila

Dodani su okviri vrata i krova za učvršćivanje prozirnih cerada i mekanog krova tako da se besprijekorno stapaju s karoserijom za urednu završnu obradu.

Sprijeda je krovni okvir proširen kako bi formirao štitnik od sunca, koji ističe aspekt slobodnog vremena 'My Ami Buggy'. Sustav zatvaranja vrata identičan je prethodnoj verziji. Samo je oblik evoluirao u dizajn koji podsjeća na kapsule na dnu vrata drugih Ami verzija, ističući odnos koji 'My Ami Buggy' ima s ostatkom asortimana.

  • +11
Citroën 'My Ami Buggy' nova verzija Izvor: Promo fotografije / Autor: Citroën

Nova ploča s instrumentima

Jedinica s instrumentima, koja je još uvijek smještena na kućištu stupa upravljača, ima novu zasvođenu kapicu, što joj daje retro dojam.

Pametan komplementarni sustav za pohranjivanje izveden iz izvornog koncepta

Ovo novo izdanje 'My Ami Buggy' sadrži element acid žute linije prtljage predstavljene u prosincu 2021. na istoimenom konceptnom vozilu. Jedinstven i genijalan ukrasni predmet, mobilna torba uklapa se u izdubljeni oblik u središtu upravljača. Na mjestu ga drže trake za ruksak koje se kopčaju i omotavaju se oko dva luka. Dodatni pretinac s patentnim zatvaračem može se koristiti za spremanje osobnih stvari, a vozač ga može nositi kad napusti kabinu.

Ami zvučnik i novi dodaci nadopunjuju ponudu opreme u ovom novom ograničenom izdanju 'My Ami Buggy'

'Ultimate Ears Boom' je lagani Bluetooth zvučnik koji se lako može ponijeti bilo gdje. Ljubitelji glazbe će cijeniti snažan i impresivan zvuk od 360°. Vodootporan i čvrst, s trajanjem baterije od 15 sati, pružit će vam glazbenu pratnju za vaše najupečatljivije trenutke. Unutar 'My Ami Buggyja', uvlači se u posebno kućište na kontrolnoj ploči, odmah do kola upravljača. Nadalje, budući kupci ovog posebnog izdanja dobiti će proizvode vezane uz liniju 'My Ami Buggy'.