ODUŠEVILI SU SVIJET

Božićna čestitka kraljevske obitelj: Dječica Kate Middleton opet su ukrala svu pažnju

14.12.2018 u 19:58

Bionic
Reading

Blagdanska atmosfera širi se čitavim svijetom, a tako je i u britanskoj kraljevskoj obitelj. Kensingtonska palača objavila je fotografije koje će kraljevski parovi koristiti na svojim božićnim čestitkama. Princ William i Kate Middleton za božićnu su čestitku pozirali u društvu najmlađih članova obitelji koji plijene pozornost na preslatkoj fotografiji

Članovi kraljevske obitelji povodom božićnih blagdana na službenim profilima na društvenim mrežama objavili su čestitke u obliku obiteljskih fotografija. Princ William i Kate Middleton za svoju su pozirali u društvu svoje preslatke djece, petogodišnjeg Georgea, trogodišnje Charlotte i 8-mjesečnog Louisa.

Fotografija Matta Porteousa je snimljena ove jeseni u šumi pokraj njihovog doma u Norfolku, zaigrani George pridržavao se za oca, Charlotte je sa smiješkom stala između ponosnih roditelja, a maleni Louis ponosno je sjedio u naručju majke i čvrsto je držao za ruku.

Princ George i princeza Charlotte Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Usprkos pričama o lošim odnosima u obitelji, prinčevi William i Harry te njihove bolje polovice Kate Middleton i Meghan Markle će svi zajedno provesti Božić u krugu obitelji.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia