PRAVI ANTITALENT

Princ William otkrio u čemu je loš, a to odavno zna i njegov sin George

12.12.2018 u 19:10

Bionic
Reading

Nakon što je Kate Middleton priznala da joj učenje stranih jezika baš i ne ide, njezinim je stopama krenuo i njezin suprug, princ William i otkrio da kao kraljević i nije baš u svemu savršen

Kada u školi dobije zadatak da kod kuće napravi neki projekt za likovni, princ George dobro zna koga će zamoliti za pomoć, a to zasigurno neće biti njegov otac - princ William. Da je totalni antitalent za likovno izražavanje i umjetnost općenito, otkrilo se tijekom posjeta dječjoj bolnici Evalina London Children's Hospital, a potom i centru za beskućnike.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom posjeta centru, kojeg je princ William kao dječak već posjetio sa svojom majkom, princezom Dianom, i tada pomagao u izradi božićnih čestitki i umotavanju poklona, Williama su zamolili da izreže slova za natpis: 'Dobrodošli na božićnu večeru'. Kada je vidjela kako je izrezao jedno od slova, Kate Middleton je ostala u čudu. Prvo je podigla od šoka obrve, a onda se dobro nasmijala.

'Moj sin jako dobro zna da sam totalno nesposoban za takve stvari. Catherine je ona s umjetničkom crtom', našalio se na svoj račun princ William.

S druge strane, Kate Middleton itekako se potrudila, a ona je bila zadužena za izradu narukvica od perlica, dodavši kako bi njihova trogodišnja kći, princeza Charlotte, bila oduševljena da i sama ih može izrađivati.