ŠTO DA NAPRAVI?

Kate Middleton u problemu: Božić u Sandringhamu ne odgovara joj nikako, a evo i zašto

13.12.2018 u 15:00

Bionic
Reading

Iako se nagađalo da će ove godine, baš kao i 2016., Kate i princ William s djecom boraviti u domu Middletonovih u Buckleburyju i tamo provesti Božić, od tog scenarija ipak neće biti ništa, budući da moraju, kako bi utišali šuškanja o neslaganju, družiti se s kraljevskom obitelji u Sandringhamu. Ipak, Kate to neće pasti nimalo lako...

Za vojvotkinju od Cambridgea ovaj će Božić biti veliko iskušenje i to ne samo zbog navodnog neslaganje sa šogoricom Meghan Markle. Kako je otkrio Christopher Wilson, koji je zaslužan za biografije princa Charlesa i Camille, najveći razlog krije se u tome što će 36-godišnja Kate Middleton biti itekako nesretna ukoliko ne uspije barem malo vremena provesti sa svojom obitelji u Buckleburyju, a što će biti teško izvedivo budući da mora boraviti u Sandringhamu s kraljicom i ostalim članovima kraljevske obitelji.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz to, upravo činjenica da se baš ne slaže sa šogoricom, dodatno će začiniti cjelokupnu situaciju. Iako je isprva bilo najavljeno kako će Kate Middleton i princ William s djecom, Georgeom, Charlotte i Louisom, ovaj Božić provesti s Middletonovima u Buckleburyju, to su morali otkazati kako bi javnosti pokazali kako ne postoje tenzije između njih i princa Harryja i Meghan Markle.

'Kate itekako voli Božić provesti sa Middletonovima, jer tada jedino može biti u potpunosti opuštena i bez ikakvih obaveza. Božić u Sandringhamu zna biti poprilično naporan, i većina članova kraljevske obitelji ne može dočekati trenutak kada mogu pobjeći', otkrio je Christopher Wilson.

No, ove godine biti će puno teže 'pobjeći' budući da, osim što moraju zajedno provesti Božiću u Sandringhamu, Kate i William biti će domaćini Harryju i Meghan, koji će odsjesti upravo u njihovom domu u Anmer Hallu, baš kao i prošle godine.