TJEDNI HOROSKOP

Blagdansko raspoloženje zaobići će Lavove, Vagama će novac kliziti iz ruke, ali čak četiri znaka čeka tjedan iz snova

24.12.2018 u 06:47

Bionic
Reading

Lavovi će, umorni od poslovnih i obiteljskih obaveza, teško uživati u božićnom ugođaju. Nestabilna financijska situacija frustrirat će Vage, ali ovih blagdana ne žele se ničega odreći pa će im novac kliziti iz ruke. Djevice će biti kreativne i originalne, a neke će hobi pretvoriti u unosan dodatni posao. Odlično je razdoblje i za Škorpione kojima će se ostvariti svi ljubavni snovi, a uspjeha neće nedostajati i na poslu. Jarcima će sve ići od ruke i sjajno je razdoblje za početak novih odnosa, kao i za obavljanje bilo kojeg radnog zadatka. Pred Ribama su čarobni ljubavni trenuci, a zahvaljujući šarmu i uvjerljivosti imat će odličnu reputaciju na poslu

Ovnovi će maštati o nekome koga ne mogu imati. Možda će biti riječ o bivšem partneru koji je krenuo dalje ili pak o nekome tko je u braku. Privlačit će vas stariji i ozbiljniji ljudi, no sve će ostati samo na flertu. Savjesno ćete izvršavati radne zadatke unatoč umoru i niskoj energiji. Unatoč tome, morat ćete se još neko vrijeme strpjeti i pričekati povoljnije okolnosti.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi neće odustajati od svoje simpatije, iako će ona biti nesigurna u svoje osjećaje. Bit ćete uvjereni da s njom imate budućnost pa ćete joj dati još neko vrijeme da to i sama shvati. Na poslu ćete biti zadovoljni. Dobro ćete se slagati s kolegama i nadređenima, a suradnja s inozemstvom ulazi u novu etapu. Nekima će se otvoriti mogućnost preseljenja u drugu državu zbog posla.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će se povlačiti u sebe čim osjete da ih netko želi bolje upoznati. Niste spremni nikoga pustiti u svoje srce pa ćete zadržati distancu prema šarmantnom udvaraču iako će vam biti privlačan. Nepredvidljive okolnosti na poslu iziskivat će mnoge žrtve i spremnost na prilagodbu. Obećanja će se kršiti pa će vam trebati mnogo samokontrole da se ne posvađate s nekim tko je odgovoran za takvu situaciju.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavna očekivanja Rakova bit će ispunjena. Voljeni bi vas mogao obradovati poklonom koji najviše priželjkujete – zaručničkim prstenom, dok će neki parovi proslaviti novosti o dolasku prinove. Nedostajat će vam samopouzdanja i hrabrosti da se izborite za svoje ideje. Najbolje ćete funkcionirati u suradnji s drugima pa ćete na kolege moći prebaciti dio odgovornosti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavove će porast radnih obaveza navesti na dulji ostanak u uredu, a neke i da odrađuju posao za vrijeme praznika. Sve to prilično će vas iscrpiti, no ne gubite motivaciju i imajte na umu to da će vaše zalaganje biti nagrađeno. Zaobići će vas blagdansko raspoloženje, no nemojte zbog toga svima oko sebe kvariti raspoloženje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama će dani biti ispunjeni izlascima s prijateljima, a moguće je i sklapanje poznanstva s nekim tko će vas zaintrigirati u ljubavnom smislu. Ako ste u vezi, poboljšat ćete odnos s dragim i zajedno planirati budućnost. Kreativni i originalni, istaknut ćete se u poslovima koji uključuju stvaranje, rad rukama i umjetničko izražavanje.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nervoza i stres utjecat će na obiteljski život Vaga, koje će zbog toga biti bespotrebno otresite prema bližnjima. Umjesto da se usredotočujete na njihove mane, iskoristite ovo vrijeme blagdana za ponovno zbližavanje. Dobit ćete poklon kojim će vam netko reći koliko mu značite. Novac će vam kliziti iz ruke, što će vas zabrinjavati, ali ćete odlučiti štedjeti nakon Nove godine.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni samci bit će magnetski privlačni i karizmatični, a nova simpatija uljepšat će im život. Mnogi će parovi proslaviti zaruke ili početak zajedničkog života. Bit ćete uspješni u poslu, a zavidni rezultati priskrbit će vam bolju reputaciju i priliku za napredovanjem. Netko će uočiti vaš životopis i pozvati vas na razgovor u nadi da ćete pristati doći raditi za njega i njegovu firmu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osjećajni život Strijelaca obilježit će povratak nekoga iz vaše prošlosti tko će tražiti još jednu priliku. Ako ste iz te priče izašli povrijeđeni, dobro razmislite želite li se zbilja vraćati na staro. Posjedovat ćete zavidnu koncentraciju pa ćete biti uspješni u poslu, a izgledno je i povećanje zarade. Probleme će vam zadavati poslovi i akcije vezane za kupnju i prodaju nekretnine.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Društvenost i smisao za humor bit će Jarcima glavni aduti u zavođenju. Ovo je razdoblje sjajno za početak novih odnosa jer se neće temeljiti samo na strasti i privlačnosti, već i na prijateljstvu i razumijevanju. Sjajno ćete odraditi svaki zadatak kojeg se prihvatite. Mnogi će napredovati ili dobiti povišicu dok bi oni koji rade pod ugovorom na određeno vrijeme mogli biti primljeni u stalni radni odnos.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjake će razočarati netko od koga su puno očekivali. Problem možda i neće biti u njemu, koliko u tome da ste ga idealizirali. Ne dozvolite da vam sukob sa starijim članom obitelji pokvari blagdanski ugođaj. Privedite kraju započete poslove prije no što se posvetite novima. Morate li donijeti važnu odluku, poslušajte što vam govori intuicija. Izgledni su povećani troškovi.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će s najmilijima uživati u skladnom blagdanskom ozračju dok će samci započeti ljubavnu priču koja će od samog početka imati sudbonosan predznak. Usmjerit ćete se na održavanje dobre reputacije i poboljšanje međuljudskih odnosa na poslu. U tome ćete uspjeti bez puno truda zahvaljujući šarmu i uvjerljivosti. Pazite se pogrešaka prouzrokovanih brzopletošću i nepažnjom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia