POUZDANI TIPOVI

Ovo su četiri horoskopska znaka koja najbolje čuvaju tajne

16.12.2018 u 08:01

Bionic
Reading

Ne možete više držati to u sebi i morate s nekim podijeliti informaciju koja vas tišti. Kome ćete se obratiti? Srećom, pripadnici četiriju znakova razumiju što znači biti diskretan i čuvati tuđe privatne podatke.

Škorpion

Budući da je Škorpion intuitivan, mogao bi znati vašu tajnu i prije nego što mu je priopćite. Ako mu se povjerite i zamolite ga da zadrži to za sebe, neće vas iznevjeriti. Čuvat će vašu tajnu zauvijek...osim ako mu se ozbiljno ne zamjerite. Osim što se općenito osjeća obaveznim održati obećanje, i sam je tajnovit i zna vrijednost čuvanja tajne.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Bik dobro poznaje važnost privatnosti. Teško razvija povjerenje u druge i ponosan je ako netko zaključi da je on vrijedan njegovog povjerenja. Želite li nešto skinuti sa srca, Bik je osoba koju tražite. Strpljivo će vas saslušati, ponuditi vam pomoć i zavjetovati se na šutnju. Ako ga netko pritisne zahtijevajući da vas oda, on će postajati sve tvrdoglaviji i uporniji u šutnji.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Jarac neće otkriti informaciju koju im je netko povjerio, niti će je potajno zloupotrijebiti. On se diči svojom pouzdanošću u odnosima i voljan je žrtvovati se da sačuva takav ugled. Gledajte na Jarca kao na svog liječnika, odvjetnika ili svećenika. Iako ga zakon ne obavezuje na to, osjeća se dužnim držati podatke o vama u tajnosti.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Ne samo što će zaštititi vašu tajnu, nego će vam pokušati i pomoći ako ste zbog te tajne dospjeli u nevolju (primjerice prevarili ste bračnog partnera ili probušili susjedove gume). Djevice nisu samo pouzdane i povjerljive, nego i bistre i praktične. Jasno im je da i drugi čuvaju svoju privatnost kao i one svoju.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još povjerljivih znakova: Ribe, Rak

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oni slabo čuvaju tajne: Strijelac, Blizanci, Vaga, Vodenjak

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia