KRIVAC ŠIBENČANIN?

Zagrepčanka umrla od predoziranja amfetaminom

19.09.2013 u 14:06

Bionic
Reading

Uzrok smrti 28-godišnje Zagrepčanka koja je početkom rujna umrla u splitskoj bolnici, je predoziranje amfetaminom, a za njenu smrt policija je osumnjičila 44-godišnjeg Šibenčanina koji joj je dao drogu, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Zagrepčanke je u teškom stanju krajem kolovoza pronađena na stubištu zgrade u Spinčićevoj ulici, a šest dana kasnije umrla je u splitskoj bolnici.

Za njenu smrt iz nehaja policija je osumnjičila muškarca (44) iz Šibenika koji joj je dao da konzumira drogu.

Splitska policija navodi kako 44-godišnjaka sumnjiče da je tijekom večeri s 27. na 28. kolovoza u ugostiteljskom objektu u Rogoznici kod Šibenika zajedno sa Zagrepčankom konzumirao amfetamin. U jednom trenutku 28-godišnjakinji je pozlilo, te ju je svojim automobilom odvezao u Split ostavivši je na stubištu zgrade u Spinčićevoj ulici.

Djevojku su pronašli susjedi koji su pozvali Hitnu medicinsku pomoć koja ju e prevezla u bolnicu. Nekoliko dana kasnije 28-godišnjakinja je umrla. Obdukcija je pokazala kako je imala krvarenje u mozgu te prisutnost amfetamina u tijelu.

Osumnjičeni Šibenčanin će tijekom dana iz pritvorske jedinice, u koju je smješten nakon uhićenja, biti doveden u Županijsko državno odvjetništvo gdje će biti ispitan.