POTRAGA ZA 19-GODIŠNJAKOM

Zabavljao se s prijateljima, ušao u Dravu i nestao

07.05.2010 u 14:19

Bionic
Reading

Noćas oko 1.30 sati u odvodnom kanalu rijeke Drave kod Varaždina nestao je 19-godišnjak kojeg službenici PU varaždinske još uvijek traže

Dojavu da je na predjelu zvanom Mali Prelogi mladić ušao u vodu, nakon čega se više nije pojavio na površini, policija je dobila u 1.35 sati od građanina. Naime, prije ulaska u vodu zabavljao se s prijateljima, od kojih se oko 1.15 sati udaljio u smjeru odvodnog kanala rijeke Drave.

'U namjeri da ga spriječe, njegovi prijatelji krenuli su za njim. Međutim, dolaskom do odvodnog kanala samo su čuli kako pliva u vodi, da bi u jednom trenutku izgubili svaki kontakt s njime, ističu u PU varaždinskoj o saznanjima dobivenim obavijesnim razgovorima.'

Odmah po dojavi počela je potraga, u koju su se uz policiju uključili i djelatnici JVP Varaždin, koji su tehničkim vozilom osvjetljavali mjesto nestanka mladića.

'Budući da noćno traganje nije dalo rezultata, policijski službenici nastavili su u čamcima tijekom dana pretraživati odvodni kanal', doznajemo od Marine Kolarić, glasnogovornice PU varaždinske.