HRVATSKI KUP

Vulić: Ne smijemo se bojati Hajduka

30.10.2012 u 11:12

Bionic
Reading

U samo tri dana Split i Hajduk će se dva puta sastati. Nakon što je u nedjelju na Parku mladeži Hajduk slavio, u srijedu će na Poljudu u Kupu 'crveni' pokušati napraviti iznenađenje

Trener Splita Zoran Vulić najavio je kako vjeruje da njegova momčad može proći Hajduka u Kupu, samo ne smiju ponoviti malodušnost iz prve utakmice u kojoj su samo stajali i gledali kako Hajduk igra.

'Ove sam sezone vodio jednu utakmicu protiv Hajduka, drugu sam gledao s tribina i obje su mi izgledale iste. Ne znam nisam proniknuti što se to događa s mojim igračima kad igraju protiv Hajduka ali se nadam da se to neće ponoviti u srijedu u Kupu', kazao je Vulić i dodao:

'Moramo kontrolirati igru, moramo više trčati i biti puno snažniji i agresivniji jer će samo tako kvaliteta biti na našoj strani. Ako opet budemo stajali i gledali njih kako igraju, onda ćemo izgubiti'.

Recept za pobjedu u srijedu navečer na Poljudu je za Vulića jednostavan. 'Mi smo sami ključ uspjeha i neuspjeha, nitko drugi. Ako budemo stali čvrsto, ako budemo poštovati sebe i klub čiji dres nosimo, ako ponovimo pristup kao protiv Rijeke, onda možemo do pobjede. U suprotnom se nemamo čemu nadati'. Dobra vijest za trenera Splita je da se Ivica Križanac vratio treninzima, te da Ante Rebić nije teže ozlijeđen, pa će i oni uči u konkurenciju.

U nedjelju je Hajduk slavio na Parku mladeži