NAGRADNJAČA

Vodimo vas na derbi Dinamo-Hajduk

28.09.2012 u 11:45

Bionic
Reading

U 10. kolu MAXtv Prve lige dočekat ćemo i prvi veliki derbi hrvatskog nogometa. Hajduk osokoljen dobrim izdanjem protiv Slavena Belupa 29. rujna dolazi na Maksimir Dinamu koji traži izlazak iz rezultatske krize.

Dinamo nije pogodio protivničku mrežu u posljednja dva ogleda, no derbi dočekuje s pet bodova prednosti pred splitskim rivalom. Momčad Ante Čačića opterećena je i dvostrukim ritmom zbog plasmana u Ligu prvaka (samo tri dana kasnije gostuju u Kijevu), a formu dva najeksponiranija hrvatska kluba možete provjeriti uživo potpuno besplatno.

Naime, tportal svojim čitateljima nudi 30 (15x2) ulaznica za tribinu zapad, a standardne cijene ulaznica su: tribine sjever i jug 50 kuna, tribina istok 70 kuna, a tribina zapad 100 kuna. Dvoboj je na rasporedu u subotu u 18 sati.

Uz ulaznice pripremili smo i posebno iznenađenje za troje čitatelja koji će u poluvremenu utakmice imati priliku pokazati svoju nogometnu vještinu i osvojiti vrijedne nagrade koje je osigurao C.I.A.K.! Svaki od sudionika će dobiti paket proizvoda za njegu automobila, a pobjednik dobiva bicikl.

Priliku za osvojiti vrijedne nagrade imat će:

Dražen Kovačević
Davor Reščić
Andrija Cmrečnjak

Po dvije ulaznice za utakmicu su osvojili:

Davor Krajnik
Darko Kerić
Ivo Ćaćić
Christina Bajt
Ivan Klakočer
Goran Tisanić
Petra Grdošić
Damir Kosovec
Marko Seletković
Barbara Bunjevčević
Srebrenka Jurišić
Ivan Horvatinčić
Andrea Ivanković
Dalibor Stanković
Zorka Jozić