kadroviranje

Vlada predložila Nadzornom odboru Ine trojicu članova Uprave

27.09.2023 u 19:03

Bionic
Reading

Vlada je u srijedu na zatvorenom dijelu sjednice donijela zaključak kojim predlaže Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d. imenovanje Hrvoja Šimovića, Miroslava Skalickog i Marina Zovka za članove uprave toga društva.

Trojica su predložena do provedbe postupka natječaja za imenovanje članova Uprave, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Državnom službeniku Robertu Blažinoviću ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.

I državnoj službenici Branki Augustinović ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za trgovinu i politiku javne nabave u Ministarstvu gospodarstva do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.

Sanja Sever Mališ i Ana Zorić imenovane su članicama Odbora za standarde financijskog izvještavanja, a Željka Josić imenovana je predstavnicom Republike Hrvatske u Odboru vladinih predstavnika Generations&Gender Programme, stoji, uz ostalo, u priopćenju.