FINALE KAMPANJE

Škoro iz središta Zagreba gdje je pjevao božićne pjesme s građanima poručio da će mu za pobjedu biti dovoljan jedan krug

19.12.2019 u 19:00

Bionic
Reading

Predizborna kampanja je u samoj završnici. Zoran Milanović je danas bio u Puli, a HDZ je pripremio spektakl u Ciboni za Kolindu Grabar Kitarović.

Miroslav Škoro je s druge strane, odabrao je Cvjetni trg. 'Druženje i pjesma s građanima ususret Božiću. Čuvajmo svoju hrvatsku tradiciju!', ime je skupa koji je Škoro organizirao u završnici kampanje.

"Mislim da smo postigli puno više nego što je to bilo za sanjati. Ja sam čovjek koji uvijek sebe propituje i mislim da uvijek može bolje. Idući put ću napraviti jedan razgovor s ljudima", rekao je Škoro novinarima na Cvjetnom trgu upitan je li zadovoljan svojom kampanjom.

Najavio je da će sutra od 11,55 sati putem Facebooka odgovarati na sva pitanja, pozvavši građane da se jave.

Upitan koga očekuje u drugom krugu odgovorio je da njega neće biti.

"Nema potrebe, samo trošimo novce bez veze. Božić je, a ankete govore da ću ja ovako ili onako pobjediti u drugom krugu", ustvrdio je Miroslav Škoro, dodavši: "Dovoljan će biti i jedan krug".

Na novinarsko pitanje - "zašto lažu nam u lice", rekao je da će kao predsjednik promjeniti način na koji narod participira u vlasti te doći u poziciju pitati te koji 'lažu nam u lice' - zašto to rade".

  • +7
Predsjednički kandidat Miroslav Škoro družio se s građanima na Cvjetnom trgu Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic

Škoro nije želio komentirati izjave premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića vezano uz potporu koju mu je iskazao HDZ-ov zastupnik Stevo Culej, rekavši da ne komentira Plenkovićeve izjave.

Plenković je ranije danas izjavio kako vjeruje da je gospodin Culej propustio gledati sučeljavanje na HTV-u, pa da vidi svu raskoš, znanje, elokvenciju i sigurnost kandidata kojeg on navodno podržava u prvom krugu.

Škoro se na Trgu Petra Preradovića družio s građanima, a adventske i božićne pjesme izvodili su Stjepan Jeršek Štef, članice Ladarica, klapa Stine i tamburaški sastav Druga strana.