VEĆ SUTRA PREKO 30

Uživajte u osvježenju: Neće potrajati!

13.07.2015 u 11:08

Bionic
Reading

U utorak će u unutrašnjosti biti djelomice, a na Jadranu pretežno sunčano. U zapadnoj unutrašnjosti i u unutrašnjosti Istre ponegdje uz više oblaka mala je mogućnost za koju kap kiše. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverozapadnjak, a na Jadranu slaba i umjerena bura. Kroz dan bura će okretati na maestral. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 15 do 19, a na Jadranu od 22 do 26°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 26 do 30, a na Jadranu od 28 do 32°C.

U srijedu će posvuda biti pretežno sunčano, na Jadranu i vedro. U unutrašnjosti će puhat slab vjetar promjenjiva smjera, a na Jadranu slaba i umjerena bura. Kroz dan bura će slabiti i okretati na maestral. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 15 do 20, a na Jadranu od 22 do 27°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 29 do 34°C.

U četvrtak će posvuda biti pretežno sunčano i vedro. U unutrašnjosti će puhat slab vjetar južnih smjerova, a na Jadranu slab jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 16 do 20, a na Jadranu od 24 do 27°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 30 do 35°C.

Do kraja tjedna će i dalje posvuda biti sunčano uz postupan porast temperature. Najviše dnevne temperature će se kretati od 31 do 36, u Slavoniji i zaleđu Dalmacije do 38°C.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima tijekom nedjelje će zapuhati sjeverni vjetrovi koji bi nam početkom sljedećeg tjedna mogli donijeti blago osvježenje. Oborine se ne očekuju.