TJEDAN DO ODLUKE

Utrka za gradonačelnika Dubrovnika. Dujmović koalira 's građanima'

27.05.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Kandidat koalicije HNS-HSLS za gradonačelnika Dubrovnika Valentin Dujmović potpisao je u subotu na tržnici u Gružu sporazum s 'najmoćnijim i najsnažnijim koalicijskim partnerom', građanima Dubrovnika

Ovaj 'sporazum' je reakcija na jučerašnje koaliranje stranaka HDZ, DUSTRA i DDS koji su na taj način formirali većinu u Gradskom vijeću.

'Jučer je Mato Franković potpisao koalicijski sporazum s Perom Vićanom i Dustrom, ja sam odlučio danas potpisati koalicijski sporazum s najmoćnijim, najsnažnijim koalicijskim partnerom, a to su Dubrovkinje i Dubrovčani, ljudi grada Dubrovnika. Obići ću svaki kvart, svaki dio grada, svaku ulicu i potpisivati koalicijski sporazum s njima, s ljudima. Oni su mi bitni i jedino koalicija s njima može donijeti dobrog, kvalitetnog gradonačelnika i dobro gradu Dubrovniku', rekao je Dujmović, inače protukandidat HDZ-ovom Matu Frankoviću u drugom krugu izbora za gradonačelnika.

'U ovih tjedan dana bit ćemo na štandovima kao što smo bili u početku, potpisivat ćemo koalicijski sporazum s našim sugrađanima, iznosit ćemo ponovo sve naše programe i sve ono što smo obećavali na početku. Naš koalicijski sporazum ima samo jedan članak u kojem jamčim sugrađanima da ću program kojeg sam iznosio u kampanji i izvršiti', rekao je Dujmović.