JAVNA NABAVA

Ured za obnovu: Stigle četiri ponude za izgradnju 30 tipskih montažnih drvenih kuća

24.12.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje priopćio je u petak da je u postupku javne nabave za izgradnju 30 tipskih montažnih kuća suhom drvenom gradnjom primio četiri ponude, te da se donošenje odluke o odabiru očekuje u roku tjedan dana

U postupku javne nabave, javno otvaranje ponuda održano je 23. prosinca, u tijeku je pregled i ocjena četiri zaprimljene ponude, a donošenje odluke o odabiru očekuje se, kažu, u roku tjedan dana, dok će se Ugovor o javnoj nabavi sklopit će se nakon isteka roka mirovanja.

Iz Središnjeg državnog ureda izvijestili su da su također objavili postupak nabave izgradnje 30 tipskih zidanih kuća, tradicionalni model.

Rok za dostavu ponuda, kao i otvaranje ponuda u postupku javne nabave izvođenja radova izgradnje tih kuća predviđen je 29. prosinca, kada će biti objavljen i postupak javne nabave za izgradnju dodatnih 30 zamjenskih tradicionalnih kuća u klasičnoj zidanih gradnji i 60 u montažnoj drvenoj gradnji.

Također, do sredine siječnja se planira objava i nadmetanje za izgradnju 60 drvenih montažnih kuća primjenom druge tehnologije, stoji u priopćenju.