BIO JE SAMO POSREDNIK

Unuk revizorice dobit će posao u Dugoj Resi

03.03.2010 u 10:29

Bionic
Reading

'U Luku Ivančića svi poslovni partneri imaju puno povjerenje', tvrdi Stjepan Pavić, direktor austrijske tvrtke Glastex, u dopisu za javnost u kojem objašnjava kako se unuk državne revizorice našao u poslu privatizacije Pamučne industrije Duga Resa

Tvrtka Glastex više od 15 godina posluje u tekstilnoj industriji, u toj branši, navodi Pavić, on sam radi čitav život, a s Pamučnom industrijom posluje dugi niz godina.

U srpnju prošle raspisan je 18 natječaj za prodaju dugoreške tvrtke na kojoj Glastex nije prošao jer nije na vrijeme uplatio jamčevinu od 500 tisuća kuna.

Na zadnjoj javnoj dražbi, održanoj 1. ožujka, Pavić se javio zajedno s poslovnim partnerima, tvrtkom Neda Senj i Robertom Krasićem, sinom Šime Krasić.

’Radi se o direktoru više tekstilnih tvrtki i s njim smo u posao ušli prvenstveno zbog velikog iskustva i međusobnog povjerenja koje smo stekli poslujući zajedno u tekstilnoj industriji prijašnjih godina’, ističe Pavić.

Kako je dogovor o partnerstvu, objašnjava Pavić, postignut tek uoči dražbe, svoju ponudu odlučili su predati preko tvrtke Prave nekretnine.

’Vlasnik je i direktor te tvrtke, između ostalog registrirane i za poslovno zastupanje, Luka Ivančić, nećak gospodina Roberta Krasića, u kojeg svi partneri imaju povjerenja i koji će se nakon preuzimanja zaposliti u tvrtki Pamučna industrija Duga Resa’, kaže Pavić.

Na kraju dopis ističe da je jedini cilj preuzimanja Pamučne industrije revitalizacija tvrtke, ponovo pokretanje proizvodnje i gospodarski rast lokalne zajednice. U prvih godinu dana poslovanja cilj mu je zaposliti do 100 novih radnika.