PUCNJAVA NA JARUNU

U Zagrebu ubijen mladić, ubojica u bijegu

26.02.2011 u 15:40

Bionic
Reading

Devetnaestogodišnjak I.M. sa zagrebačke Trešnjevke, koji je kasno sinoć pronađen ranjen u Ulici Jarun, umro je od posljedica propucavanja, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ)

Jučer oko 22,40 sati nepoznati je počinitelj s više metaka iz za sada neutvrđenog vatrenog oružja ranio I.M. kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica, ali je tijekom operacije preminuo. Policija za počiniteljem ubojstva intenzivno traga, rekla je glasnogovornica PUZ-a Jelena Bikić.

Izvijestila je kako je 19-godišnjak prvo nazvao 112 i rekao "Pucali su na mene, ranjen sam", a 112 je obavijestio policiju. Kad je policija došla na Jarun (Ulica Jarun kod kućnog broja 28) zajedno s Hitnom pomoći, 19-godišnji mladić više nije bio kontaktibilan, nismo uspjeli s njim razgovarati, rekla je Bikić.

Bikić je rekla da je policija 19-godišnjeg mladića pronašla kako leži iza automobila na parkiralištu u blizini crkve "Sv. Mati Slobode". Rekla je kako policija još ne zna je li na mladića pucano tamo ili negdje drugdje.

Policija kod mladića nije pronašla nikakvo oružje.