potraga se nastavlja

Majka ubojice male Danke tvrdi: 'Netko drugi je to napravio, sve je namještaljka'

12.04.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke - Dalibor Dragijević - koji je uhapšen zbog sumnje da je sudjelovao u premještanju djevojčičina tijela, preminuo je od infarkta u pritvoru, a sahranjen je u četvrtak na seoskom groblju u Zlotu

Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubojstvo djevojčice Danke Ilić, tvrdi da je netko drugi počinio ubojstvo, a njezinom sinu sve smjestio, piše Informer.

'Netko drugi je to napravio, pa je njemu smjestio. Plašim se policije, novinara, samo me slikaju. Bili su svi, iznijeli su svašta', rekla je Svetlana. Navodi da su uzeli motornu pilu i da su forenzičari uzimali briseve.

Majka Svetlana ponavljala je da njezin sin koji je trenutno u pritvoru nije kriv i kaže da ne zna kako je on to uopće priznao.

Podsjetimo, Danku su automobilom udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Djevojčica je bila živa nakon udarca, ali je Dejan Dragijević priznao da ju je potom udavio.

Njegov brat Dalibor Dragijević koji je prvotno uhapšen zbog sumnje da je sudjelovao u premještanju tijela ubijene Danke, preminuo je od infarkta u pritvoru, a sahranjen je u četvrtak na seoskom groblju u Zlotu.

Potraga za tijelom djevojčice Danke Ilić Izvor: Pixsell / Autor: M.M./ATAImages/PIXSELL

'Bili su susjedi na sahrani, a rodbina nije bila', rekla je Svetlana.

Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno.