OROBIO BENZINSKU SLUŽBENIM PIŠTOLJEM

U Zagrebu policajac, a u Varaždinu razbojnik

07.04.2014 u 16:37

Bionic
Reading

Razbojništvo, koje se dogodilo u noći s četvrtka na petak na benzinskoj postaji u Varaždinu, počinio je policijski službenik

Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim policijskim službenikom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva.

'Sumnja se da je u petak oko 2.30 sati u Ulici Miroslava Krleže u Varaždinu ušao u objekt benzinske pumpe gdje je uz prijetnju pištoljem od uposlenika otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku', izvijestili su iz PU varaždinske.

Osumnjičeni policijski službenik je iz Varaždina, ali radi u Zagrebu. Uhićen je još iste noći kada se dogodilo razbojstvo, i to pod utjecajem manje količine alkohola. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je razbojništvo počinjeno službenim pištoljem.

Protiv policijskog službenika, protiv kojeg je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, policija najavljuje propisane stegovne mjere i radnje. O motivu razbojništva policija se ne izjašnjava, već upućuje na glasnogovornika državnog odvjetništva.