CAMMEO MINI MARKET

U taksiju kupite cigarete, žvake ali i prezervative

13.05.2013 u 15:12

Bionic
Reading

Cammeo od početka svibnja više ne nudi samo taksi prijevoz. Nime, u svojim novim vozilima, putnicima nude cigarete, žvakače gume te prezervative

Uslugu će uskoro proširiti te će ove proizvode moći u taksi vozilima kupiti i Osječani te Riječani.  'Reakcije su više nego pozitivne, a posebno dobro kotiraju cigarete te nakon toga žvakaće gume', kažu nam iz Cammea. Proizvodi su smješteni iznad suvozačevog mjesta, a putnicima su ponuđene cigarete, žvakače gume i prezervativi po 'normalnim cijenama'. Cigarete po cijeni koja stoji na markicama, žvake za pet kuna a prezervativi za 19.90.

Ako ste se pitali je li to sve legalno o što će ministar financija Slavko Linić na to reći i što s fiskalizacijom, evo vam odgovora: 'Sve je ovo moguće zbog novog sustava fiskalizacije, odnosno smartphone uređaja baziranih na Android platformi koji su povezani s Bluetooth termalnim printerom koji su sebi ima ugrađen čitač magnetskih kartica. Aplikacija je razvijena unutar firme, ima mogućnost djelovanja kao POS aplikacija te samim time taksi vozilo postaje i maloprodajno mjesto za prodaju robnih i digitalnih dobara', poručuju u Cammeu.