AKCIJA SLOGA

U Rijeci uhićen trojac s pola kile kokaina, kilom marihuane i 20 tisuća eura

05.04.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci uspješno su završili višemjesečnu operativnu akciju kodnog naziva Sloga

Kako javlja MUP, policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci uspješno su završili višemjesečnu operativnu akciju kodnog naziva Sloga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su trojica bosansko-hercegovačkih državljana starosti od 26, 28 i 31 godine, na području Pule i Zagreba počinili kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ opisana u članka 190. Kaznenog zakona.

Tijekom jučerašnjeg dana sva trojica su uhićena na području Pule te je zaplijenjeno ukupno 495 grama kokaina, 1180 grama marihuane i 20 tisuća Eura.

Operativna akcija Sloga Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Puli izvršena je pretraga sve tri osobe te tri osobna automobila kojima su se koristili.   

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.