sumnjiče se maloljetnici

U Puli tijekom noći podmetnuto pet požara, oštećena tri vozila

31.07.2017 u 17:53

Bionic
Reading

Istarska policija privela je nekoliko osoba koje dovodi u vezu s pet požara koji su izazvani u Puli u noći s nedjelje na ponedjeljak, kada su zapaljena dva stabla, dva kontejnera za smeće i samo smeće uslijed kojih su oštećena tri osobna vozila i vrata trgovine, potvrđeno je Hini u istarskoj policiji

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Vitasović, požari su buknuli od ponoći do četiri sata ujutro. Na području Montezara u Gajevoj ulici zapaljeno je stablo, a  drugo stablo potpaljeno je u Nobileovoj ulici, u krugu osnovne škole Kaštanjer. 

Na području Kaštanjera, u obližnjim ulicama Teslinoj, Flavijevskoj, Štiglićevoj, namjerno su zapaljena i dva kontejnera za smeće te samo smeće i tada su znatno oštećena tri osobna automobila te vrata obližnje trgovine.

"Tijekom dana je nekoliko osoba koji se dovode u vezu s tim požarima dovedeno u policijsku postaju i nad njima se provode kriminalističko istraživanje nakon čega će biti poznate pojedinosti ovih događaja", izjavila je za Hinu glasnogovornica Vitasović dodavši kako su počinitelji uhićeni noćas u Teslinoj ulici nakon dojave građana.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o maloljetnicima.