PRIVEDENI OSUMNJIČENI

U Crikvenici ubijen mladić i ozlijeđena djevojka

13.07.2014 u 21:01

Bionic
Reading

Policija je poslijepodne u Crikvenici pronašla mrtvog mladića i ozlijeđenu djevojku, a po neslužbenim i nepotvrđenim podacima, večeras poslije 19 sati pronađeni su i privedeni muškarac kojega se sumnjiči za ubojstvo i njegov pomagač

Mrtvog 22-godišnjeg mladića policija je pronašla u Ulici Kralja Tomislava na kućnom broju 118 b u Crikvenici, a 19-godišnja djevojka prevezena je u bolnicu.

Glasnogovornica primorsko-goranske Policijske uprave Mirjana Kulaš je na upit o uhićenju osumnjičene osobe i drugim elementima slučaja rekla da očevid na mjestu nesreće koji vodi zamjenica županijske državne odvjetnice Barbara Sandalj još traje te da se još utvrđuju sve relevantne činjenice.

Riječki Novi list na svom portalu piše da je mladić čije je tijelo nađeno zadobio višestruke ozljede, vjerojatno hladnim oružjem, te da i preživjela djevojka ima višestruke ozljede.

Na mjesto događaja odmah su stigli brojni djelatnici interventne policije i stali pročešljavati uže i šire područje, dok su se krim tehničari najprije fokusirali na vanjske tragove. Nešto iza 19 sati, osumnjičeni za ubojstvo je pronađen i priveden, navodi Novi list i dodaje da je uhićen još jedan muškarac, koji mu je pomagao ili u bijegu ili omogućivši mu sklonište nakon ubojstva.