FARMAL PORUČUJE:

'U cijelosti ćemo poštivati i provesti svaku sudsku odluku'

14.11.2012 u 17:30

Bionic
Reading

Slijedom aktivnosti vezanih uz akciju Hipokrat i svih informacija objavljenih u medijima, Farmal d.d. odlučio je dati svoj komentar. 'Uzimajući u obzir aktualnu situaciju vezano uz pokrenute sudske postupke, Farmal d.d. ističe kako će u cijelosti poštivati i provesti svaku sudsku odluku. Također ističemo da sukladno zakonskim ograničenjima nismo u mogućnosti iznositi detalje ili davati bilo kakve izjave koje se odnose na pokrenutu istragu i do sada provedene radnje od strane nadležnih tijela. Tvrtka Farmal d.d. nakon privremene onemogućenosti nastavlja s radom' stoji u priopćenju

Farmal d.d. je generička kompanija čiji su sustavi kakvoće strogo regulirani i pod konstantnim nadzorom Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

'Naglašavamo da nastavljamo svoj rad uvažavajući kao i do sada zakonski propisanu Dobru proizvođačku praksu pri čemu strogo poštujemo nacionalne i međunarodne standarde struke što potvrđuje proizvodna dozvola te potvrda o provođenju Dobre proizvođačke prakse', stoji u priopćenju.

'S ponosom ističemo važnost tvrtke za gospodarstvo Republike Hrvatske kao i važnost tvrtke za mnoge obitelji čiji su članovi naši zaposlenici te naš doprinos kvaliteti zdravstvenih usluga u Republici Hrvatskoj', navode iz Farmala d.d. nadalje.

'Kakvoća naših proizvoda, a posebno zdravlje naših pacijenata, bili su i ostat će naši primarni zadaci što svakodnevno i potvrđujemo. Nadamo se da ovaj događaj neće utjecati na našu suradnju te da ćemo i dalje nastaviti s našim radom', kazali su iz Farmala d.d.