neugodno iznenađenje

U buketu cvijeća Ruža Tomašić primila prijeteće pismo

09.03.2020 u 11:57

Bionic
Reading

Hrvatsku eurozastupnicu Ružu Tomašić dočekao je buket cvijeća u Lisinskom, u kojem su Hrvatski suverenisti predstavili program za nadolazeće parlamentarne izbore, a u njemu ju je dočekalo neugodno iznenađenje - prijeteća poruka

Hrvatska eurozastupnica Ruža Tomašić na svojem je Facebooku objavila fotografiju prijetećeg pisma koje je dobila u buketu cvijeća što ju je dočekao u Koncertnoj dvorani Lisinski, u kojoj su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće parlamentarne izbore.

'Dočekao me buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore. Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju moje navodne grijehe i najavljuju akciju protiv mene.

Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama. Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam', napisala je Ruža Tomašić na svojem Facebooku.