u baškoj

Otkriveni detalji tragične smrti na Krku: Nokautirao pješaka koji mu je otrgnuo retrovizor i usmrtio ga na mjestu

29.08.2021 u 12:02

Bionic
Reading

U Baškoj na otoku Krku pronađen je mrtav muškarac, a na kriminalističko istraživanje je privedena jedna osoba, priopćeno je u nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske

Policija je u subotu popodne zaprimila dojavu o mrtvom tijelu muškarca u ulici iznad plaže u Baškoj na Krku. Proveden je očevid, a na kriminalističko istraživanje je privedena jedna osoba, dodaju iz policije.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci.

Nastavlja se utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja, a tijelo muškarca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, naveli su primorsko-goranske PU.

Novi list doznaje pozadinu ove tragedije, a kako navode iza svega stoji ubojstvo iz nehata. Naime, kako objavljuje taj dnevni list, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka zakačio je retrovizorom turista s njemačkog govornog područja, nakon čega mu je ovaj otkinuo retrovizor. Tada je vozač izašao iz automobila te je nakon kraće svađe nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo. Zasad se ne zna je li preminuo od samog udarca ili od udara glavom u tlo, a to bi trebalo biti poznato nakon završenog očevida.