KLIKNITE, I MI SMO

Tumblroll - Borja

19.10.2010 u 16:49

Bionic
Reading

Retro, futurizam, 'fuck yeah, geek girls' i male životne začudnosti nalaze se na Tumblr listi našeg najdražeg kreativnog direktora i prave male internetske riznice, Borje. Evo njegovih top 10 Tumblr destinacija za elektroničko skitanje

Daily what – prije negoli sam otvorio blog na Tumblru i prije negoli je Daily what ušao u Cheezburger network, pratio sam DW. Kako dobar dio memea i internetskih šala dolazi s Tumblra, ovo je blog koji će ih prvi podijeliti sa svijetom, pa tako i sa mnom.

Vizualize – infografike, dizajn, infografike. Na istu foru je i odlični Visual loop koji nudi čudo toga.

Tumblr is for lulz – smiješne stvari s interneta. Pokušavam ignorirati ovaj blog, a onda jedan dan, uz kavu, izdvojiti sat-dva pa detaljno prosurfati i uživati.

The Swinging Sixties – free love. Hipik u meni nije prestao živjeti, pa se napajam šezdesetima na ovom blogu, na kojem ćete naći fotografije, glazbu, kakav video i ostale hipi stvari.

We live in the future isto onako kako me zanima retro, što ćete saznati pomoću nekoliko sljedećih blogova, tako fanatično pratim što nas čeka u budućnosti, a to otkriva blog We live in the future.

Retrospace – mislim da je ovo bio jedan od prvih retro blogova koje sam otkrio na Tumblru, ali i bez toga se zasluženo nalazi na mojoj listi najboljih. OK, tu su još Atompunk, Modest Tones, Retrodoll, Uranium cafe, Retrogasm...

Vintage future – na pitanje kako su u prošlosti zamišljali budućnost (jedna od mojih omiljenih tema) odgovara ovaj blog. Po njima, ovo sam trebao pisati s baze na Mjesecu, čekajući sljedeći brod za Mars.

Pulp women – naslovnice pulp magazina, fenomenalno! Šteta što ih nema kod nas, bio bi red pred kioscima.

Fuck yeah geek girls – fotografije geek djevojaka koje šalje ekipa sa svih strana svijeta. Tagline im je Intelligence is hot.

Ostali Tumblr blogovi
Sve ostale Tumblr blogove koje sam preporučio na PlanuB na tportalu možete pogledati detaljnijim surfanjem prema ključnoj riječi Tumblr :)