DVD LUDBREG

Tromjesečna beba ostala zaključana u stanu, vatrogasci je spasili u pola sata: Ovakve intervencije uljepšaju ostatak dana

20.09.2022 u 17:14

Bionic
Reading

Ludbrešku vatrogasci podijelili su detalje svoje današnje nesvakidašnje intervencije

Ludbreški vatrogasci danas su prijepodne imali delikatnu intervenciju. Dobili su dojavu o potrebi otvaranja stana u kojem je zaključana tromjesečna beba jer je spletom okolnosti majka male djevojčice je u jednom trenutku ostala zaključana ispred ulaza u stan.

Istog trenutka nazvala je ludbreški DVD.

Objavu DVD-a Ludbreg s Facebooka prenosimo u cijelosti.

Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana.

Dojavu dobivamo u 10:44 sati od strane građana o potrebi otvaranja stana u ulici Alojzija Stepinca. Na mjesto izlazimo sa 2 vozila i 10 vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na 3 katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice.

Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati.

Ps. Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo… Ovu su zaista sitnice… Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati sa našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve Vas!

  • +26
Požari u Hrvatskoj 2022. Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic