ČOVJEK JE KLJUČ USPJEHA

Tri priznanja za radnike Valmara

23.09.2010 u 22:46

Bionic
Reading

U sklopu akcije Hrvatske turističke zajednice Čovjek - ključ uspjeha, koja se već tradicionalno provodi kroz projekt Volim Hrvatsku, čak tri zaposlenika tvrtki koje posluju pod upravljanjem hotelskog branda Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. proglašena su turističkim djelatnicima godine

Za najboljeg djelatnika godine u kategoriji recepcionera izabran je John Daničić, zaposlen u dubrovačkom hotelu Valamar Dubrovnik President****, gdje radi već deset godina, a posljednje tri upravo kao voditelj recepcije. Drugi Valamarov pobjednik je prodajni agent rezervacijskog centra Rabac d.d., Lučo Gobo, a osvojio je titulu najboljeg djelatnika godine u kategoriji prodaje i marketinga u turizmu.

'Kontinuirano usavršavanje, otvorenost i spremnost na promjene značajke su kvalitetnog obavljanja posla, a Lučo ima sve navedene osobine. Svojim stavom prema poslu pozitivno utječe na kolege te stvara i njeguje pozitivnu radnu atmosferu. Svoje bogato znanje i iskustvo u radu s ljudima i u turizmu stekao je dugogodišnjem radom i trudom te ga nesebično prenosi budućim generacijama', vele u Valamaru.

Treća Valamarova dobitnica priznanja je Doris Kos, hotelska je domaćica u hotelu Albona Hotel & Residence*** u Rapcu koja je svoje bogato znanje i iskustvo stekla također dugogodišnjim radom i trudom. Naime, kao mentorica za domaćinstvo, svoje bogato iskustvo uspješno prenosi i polaznicima Valamar akademije, a redovito sudjeluje i u sekcijama domaćica pri stručnim udrugama.

U akciji HTZ-a i lokalnih turističkih zajednica Čovjek - ključ uspjeha birala su se ukupno 23 najbolja zaposlenika u turizmu u tekućoj godini. Svečana dodjela nagrada i priznanja u projektu Volim Hrvatsku bit će održana na Danima hrvatskog turizma u Rovinju od 20. do 22. listopada 2010. godine.