Sve što želim za Božić je da je Božić svaki dan!

Sve što želim za Božić je da je Božić svaki dan!

24.12.2013 u 10:32

Bionic
Reading

Ima nešto u tom Božiću što nas svih skupa umiri, oplemeni, razvuče osmijehe na lica i napravi nas boljim ljudima. Zato želim da ta čarolija traje svaki dan u godini.


Bor je okićen, a skromni pokloni su pod njim. Ja sam se sredila, a bakalar i fine rakijice me čekaju. Stoga, neću puno filozofirati.

Toplo se nadam da ste svi veseli i zdravi, okruženi obitelji i prijateljima i da vam samo vesele misli padaju na pamet. Od srca vam želim sretne blagdane i da osjećaji koji nas plave u ovo božićno vrijeme potraju cijelu godinu.

U nastavku vam donosim fotografije koje smo Luka i ja snimili na Zrinjevcu netom prije nego smo zapalili doma za Split! Uživajte!

Ustvari, za ovu me božićnu kombinaciju najviše inspirirala kapa iz najnovije kolekcije Tanje Topolovec, mlade umjetnice, o kojoj sam već pisala na MK, a koja me svakim svojim novim uratkom baci na koljena. Tanja je iznimno talentirana, a vjerujem da njeno vrijeme tek dolazi jer uskoro seli u Amsterdam gdje će njeni radovi, sigurna sam, tek doživjeti svoju renesansu. Tanja sretan put i puno uspjeha!

kapa: Tanja Topolovec, kaput i rukavice: vintage, ogrlica: Micica, haljina i cipele: Topshop, tajice: New Yorker

photo: Luka Nižetić