sukob s miletićem

Svađa u Mostu oko prvog mjesta na listi za EU izbore, Raspudići napuštaju stranku?

23.04.2024 u 18:23

Bionic
Reading

Kuloari bruje o sukobu u Mostu koji bi mogao dovesti do toga da bračni par Raspudić napusti stranku, a navodno je direktan povod sukoba bila podjela mjesta na listi za europske izbore

Tportal je iz više izvora dobio neslužbenu informaciju da je došlo do svađe oko toga tko će biti prvi na listi za izbore za Europski parlament, no tu informaciju nam niitko nije mogao potvrditi ni demantirati jer se iz Mosta ne javljaju na pozive. Prema informacijama koje je dobio Tportal, svađa u Mostu traje cijeli dan, a vodi se oko toga hoće li na čelu liste biti Marija Selak Raspudić ili Marin Miletić. Kako sada stvari stoje, izgleda da će to ipak biti predsjednik stranke Božo Petrov, ali to još nije potvrđeno.

Naš izvor kaže da je Selak Raspudić imala najveću ambiciju ići u Bruxelles, ali je navodno bio problem u tome što ona nije službeno članica stranke, iako je cijeli mandat provela u njenom zastupničkom klubu. Na informaciju da je ona htjela progurati svog supruga Ninu Raspudića na listu, naš izvor kaže da se on nikada nije spominjao u kontekstu Europskog parlamenta, ali da je moguće da je sada istaknut upravo kako bi se zaobišao problem stranačke nepripadnosti njegove supruge. Rezultat svađe je, kako doznajemo, da Selak Raspudić uopće neće biti na listi. Inače, Most je najavio da će listu predati u 21.30, pa će se tada vidjeti što je od neslužbenih informacija koje kruže istina.

  • +9
Izborna noć u stožeru Mosta Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar