oštećena su

Sudarila se dva vozila iz pratnje Ivana Turudića

14.06.2024 u 21:09

Bionic
Reading

Dva vozila iz pratnje Ivana Turudića, novog glavnog državnog odvjetnika, oštećena su prometnoj nesreći na području Sisačko-moslavačke županije

Novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić dobio je policijsku zaštitu nakon što su njegovom privatnom vozilu pronađena dva metka. Od tada ga voze u službenom policijskom Audiju, dok je još jedno terensko vozilo marke Volkswagen u njegovog pratnji. Oba službena vozila koja policajci koriste za Turudićevu zaštitu nedavno su oštećena u prometnoj nesreći.

Iz MUP-a su za N1 potvrdili da se prometna nesreća dogodila 9. lipnja ove godine na području Sisačko-moslavačke županije.

'Tijekom provođenja mjera osiguranja i zaštite štićene osobe na području Sisačko-moslavačke županije zbog izbjegavanja naleta na osobno vozilo u prometu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva policijska vozila', potvrđuju iz MUP-a.

Dodaju kako je očevidom utvrđeno da nitko od sudionika nije zadobio ozljede, niti je bio pod utjecajem alkohola. U MUP-u ističu kako su podaci o provođenju mjera osiguranja i zaštite klasificirani podaci te druge detalje vezano uz navedenu prometnu nesreću nisu u mogućnosti dostaviti.