TRAŽI SE VELIKI ZAOKRET

Što biračima obećaje HSP u Karlovcu?

13.05.2013 u 16:24

Bionic
Reading

Kandidati HSP-a za karlovačkog župana i za gradonačelnika Dražen Bogović i Marinko Marinović rekli su danas kako možda nisu realna očekivanja da osvoje ta mjesta, ali da jest realno očekivati osvajanje po jednog ili dva mandata u Županijskoj skupštini i gradskim i općinskim vijećima 'jer su velike koalicije potrošene' i 'vrijeme je za zaokret'.

HSP izlazi na izbore za Županijsku skupštinu Karlovačke županije i 11 gradskih i općinskih vijeća u Karlovačkoj županiji.

'Mi smo spremni na suradnju s drugima i s Laburistima i primjerice SDP-om, ali je problem u tome što oni nisu spremni za suradnju s nama jer mi smo za njih tamo nešto', rekao Bogović na današnjoj konferenciji za novinare u Karlovcu pojasnivši kasnije da se on ne smatra ekstremistom već da je normalan čovjek.

Na pitanje novinara da kažu s kim su sve spremni postizborno koalirati Bogović je kazao da su im prije svega važni programi te da će se za njih boriti bilo da participiraju u vlasti ili kroz opoziciju.

Bude li župan, Bogović je najavio da će Hrvatska imati još jedan skijaški kup osim onog na Sljemenu i na Bjelolasici, Gradski muzej Karlovca prerast će u regionalni s Muzejom vojne Krajine i s Prirodoslovnim muzejom na Petrovoj Gori.

Marinović je najavio da će postane li gradonačelnik Karlovca 'zaustaviti dvadesetogodišnju stagnaciju razvoja grada i vratiti mu nasušno potreban ponos i domoljublje' stvaranjem uvjeta za investiranje, vraćanjem života u staru gradsku jezgru te, kako je kazao, snažnim gospodarskim i prometnim povezivanjem s gradovima u okruženju.