DOLAZE DRVENI

Srušeni metalni lokali na Branimirovoj tržnici u Zagrebu

  • Autor: M.D./Zagrebancija
  • Zadnja izmjena 26.06.2015 13:28
  • Objavljeno 26.06.2015 u 11:23
  • +14
  • +11

Srušeni štandovi na Branimirovoj tržnici u Zagrebu

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Srušeni su metalni lokali na Branimirovoj tržnici u Zagrebu. Vlasnici lokala tek su prije nekoliko dana dobili poziv na sastanak s predstavnicima Tržnica Zagreb, na kojem su obaviješteni kako će lokali i štandovi s istočne strane Tržnice biti uklonjeni

'Naprosto nam je neshvatljivo da u roku sedam dana moramo napustiti radna mjesta, otpustiti djelatnike, zatvoriti financijske konstrukucije i platiti ogromne zakupnine. Sve ove godine u istočni dio Branimirove tržnice nije uložena ni jedna lipa', rekla je vlasnica lokala na Branimirovoj tržnici Tanja Coha, piše Zagrebancija

Glasnogovornik Tržnica Zagreb poručio je kako se lokali na istočnom dijelu Tržnice koji trenutno posluju neće dirati već će se rušiti samo oni koji su zatvoreni.

RTL

Autor: RTL

Vlasnici lokala strahuju kako će uklanjenjem zapuštenih lokala taj dio tržnice izgledati još gore.

'Smatramo da sve ove godine nismo imali dobre gospodare, a od 17 lokala ostali smo nas četvero koji nemamo nikavu moć i ne znamo kako dalje' istaknula je Coha.

Iako slike sa istočnog dijela tržnice Branimirova ostavljaju dojam apokalipse, stanje na tržnici je puno mirnije nego proteklih dana.

Ruse se štandovi i kućice koje se ne koriste, a zakupci štandova dobili su nova mjesta u centralnom dijelu tržnice, dok se lokali koji još rade u kućicama ne diraju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!