gradonačelnik bjelovara

Splitsko-dalmatinski HSLS podržava Darija Hrebaka za novog predsjednika stranke

13.11.2019 u 11:51

Bionic
Reading

HSLS Splitsko-dalmatinske županije donio je jednoglasnu odluku kojom podržava kandidaturu Darija Hrebaka za novog predsjednika stranke

Ta HSLS-ova podružnica smatra kako je važno da na odgovornu dužnost predsjednika stranke dođe osoba koja je kao gradonačelnik Bjelovara svojim radom i odlukama pokazala kako je moguće u politički život vratiti izgubljene vrijednosti i sadržaj, priopćeno je u srijedu iz splitsko-dalmatinskog HSLS-a.

Transparentnost, odgovornost, podrška poduzetništvu, jačanje kulture rada, poštivanje hrvatske prošlosti, ali i odgovoran odnos prema sadašnjosti i budućnosti su vrijednosti koje Hrebak unosi u hrvatski politički život. Upravo zato splitsko-dalmatinski HSLS podržava Hrebaka i takav politički smjer stranke, kaže se u priopćenju.

Izborni sabor HSLS-a održat će se u subotu, 16, studenoga, a dva su kandidata za novog predsjednika stranke: Dario Hrebak i Žarko Katić.

Splitsko-dalmatinski HSLS također je podržao kandidaturu Tonćija Blaževića iz Splita za jednog od četiri potpredsjednika stranke.