INCIDENT NA NUDISTIČKOJ PLAŽI

Silovanje Norvežanke na Hvaru: Postoje očevici?

26.07.2010 u 11:21

Bionic
Reading

Na 56-godišnjoj turistici nisu pronađeni tragovi nasilnog spolnog odnosa, no utvrđene su joj ozljede po rukama i glavi. Policija istražuje događaj

Još jedna prijava navodnog silovanja potresla je Hvar: ovog puta oštećena je 56-godišnja državljanka Norveške koja je prijavila policiji da ju je na poznatoj nudističkoj plaži na otočiću Sveti Jerolim seksualno iskoristio 'nepoznati muškarac jače tjelesne građe'.

Događaj se zbio u nedjelju oko 15 sati. Norvežanka tvrdi da joj je muškarac prišao i pokušao uspostaviti komunikaciju, no ona ga je odbila. Nešto kasnije vratio se, bez riječi je uhvatio za ruku i legao na nju. Potom je izgubila svijest. Nakon što je došla sebi obratila se osoblju obližnjeg restorana koje je pozvalo policiju.

Novi slučaj navodnog silovanja na Hvaru ponovno ima nekoliko neobičnih detalja: kako doznajemo, nakon liječničkog pregleda na Norvežanki nisu uočeni tragovi nasilnog spolnog odnosa, no utvrđene su joj lakše tjelesne ozljede (ogrebotine po glavi i rukama). Ovog puta, međutim, postoje i očevici, pa će istraga biti olakšana.

U splitskoj policiji zasad odbijaju dati informacije o događaju.