KARAMARKO U VIROVITICI

'Sigurno je da sam najmanje poželjan kandidat'

tomislav karamarko

tomislav karamarko

Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galović

Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je danas u Virovitici prije predstavljanja svojeg programa stranačkim kolegama da je kampanja za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice postala prljava i da ljudi svašta pričaju, izmišljaju i insinuiraju, ali on na to ne reagira i 'svima njima će se to vratiti kao bumerang'

'Ja sam medijski promoviran u favorita i naravno da je logično da postanem meta ne samo svojih protukandidata, nego i nekih centara lijeve orijentacije koji nisu nikako zainteresirani da se stranka konsolidira, i oni bi htjeli da stranka uvijek ostane ovakva, a ako ostane ovakva, onda će uvijek biti pogodna da je se pobijedi. Ja nudim promjene koje će stranku dignuti i ja sam najmanje poželjan kandidat, to je sigurno', istaknuo je Tomislav Karamarko

Poručio je da će nakon izbora pružiti ruku pomirenja svima bez obzira na sve i bez obzira na to što čita i sluša grozne stvari od kolega koji dovode u pitanje njegovu pripadnost Hrvatskoj demokratskoj zajednici. 'Dok sam ja stvarao HDZ 1989. godine kao mladi čovjek koji je bio bez putovnice u tom momentu kao takozvani kleronacionalist, neki od tih koji to prigovaraju su plaćali partijsku članarinu i pisali pisma podrške Ivici Račanu', istaknuo je.


Na pitanje o tome tko je tražio da se iz prostorija stranačkih podružnica poskidaju slike Jadranke Kosor, Karamarko je odgovorio da to nitko nije tražio. 'Odbijam takve insinuacije. Svi gradski ili županijski odbori imaju slike u svojim prostorijama koje žele. To doista nije moj stil. Ono što ja mogu reći, kad postanem predsjednik stranke, da nikada ne bih dopustio da se moje slike vješaju po zidovima jer ne vidim razlog za to. Živ sam čovjek. Treba čovjek zaslužiti da dođe na taj zid i mislim da je u ovom momentu jedino slika dr. Tuđmana zaslužila da bude na zidu svih stranačkih prostorija', naglasio je.

Rekao je da s posebnim zadovoljstvom dolazi u Virovitičko-podravsku organizaciju HDZ-a, koja je javno poduprla Jadranku Kosor. 'Diskutirat ću i razgovarati s ljudima. Pokušat ću ih uvjeriti da sam ja najbolji kandidat, ali poštujem volju svakog pojedinca. Ovo je prvi put u stranačkoj povijesti, mislim na zadnjih deset godina, da su izbori demokratski. Mnoštvo organizacija se opredijelilo za mene i mislim da ne bi bilo dobro da su svi za mene', dodao je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi