ukupno 83

Šibensko-kninska županija bez novooboljelih od koronavirusa

23.04.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Na području Šibensko-kninske županije u četvrtak nema novooboljelih od koronavirusa, pa se ukupan broj zaraženih osoba zadržao na 83, a ozdravilo je njih 28, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice smješteno je sedmero zaraženih i nitko nije na respiratoru. Dvoje pacijenata iz županije i dalje se nalazi na respiratoru u splitskom KBC-u.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 320 osoba, od kojih su njih 193 kontakti sa zaraženima, a u samoizolaciji su ukupno 272 osobe.

U kninskoj Općoj i veteranskoj bolnici "Hrvatski ponos" smješteno je 13 zaraženih zdravstvenih djelatnika, a 30 ih je u samoizolaciji. U Općoj bolnici Šibenik jedan je zaraženi zdravstveni djelatnik, a 19 ih je u samoizolaciji.

U Domu zdravlja Drniš i županijskom Zavodu za medicinu nema oboljelih zdravstvenih djelatnika, a po dvoje ih je u samoizolaciji. Nema zaraženih zdravstvenih djelatnika niti pod mjerom samoizolacije u Domu zdravlja Knin te Domu zdravlja Šibenik.

U zadnja 24 sata šibensko-kninska policija zaprimila je jednu dojavu o kršenju samoizolacije, ali je provjerom utvrđeno da kršenja nije bilo.