OTISCI NA SELOTEJPU

Selenin ubojica imao je pomagača?

Bionic
Reading

Edi Mišić (28), marjanski ubojica koji je uhićen zbog sumnje da je mladoj Meksikanki Seleni Macedo (31) na splitskom Marjanu kuhinjskim nožem oduzeo život, nije tom prilikom bio sam, piše Slobodna Dalmacija, temeljeći takav zaključak na neslužbenoj informaciji da su na selotejpu kojim je mlada Meksikanka bila vezana prije nego što je ubijena, osim Edijevih otisaka, istražitelji pronašli otiske još jedne osobe

'Nije se javno govorilo o tome jer se zna da je u pitanju jako kontaminirano područje na Marjanu kojim prolazi puno ljudi i životinja, tako da ima puno tragova raznog organskog porijekla. Teško je reći čiji su sve tragovi ostavljeni', rekao je za Slobodnu izvor koji je upoznat sa slučajem.

Jesu li tragovi na selotejpu postojali prije nego što je ta traka oblijepljena po mladoj Meksikanki, znat će se tek kada se pronađe vlasnik tih otisaka, kojeg očito nema u sustavu AFIS u kojemu se nalaze otisci svih osoba osuđenih za neka kaznena djela.

Slobodna Dalmacija navodi i da su potpuno pogrešne teorije o tome da je mladoj Meksikanki vrat prerezan jednim potezom kuhinjskog noža. Selena je, doznaje Slobodna, imala veliku ranu s prednje strane vrata, ali i jednu manju sa stražnje strane.

'Edi Mišić je imao vjerojatno svoje tajno mjesto gdje bi obitavao na Marjanu, možda bi tu nekada u tom skloništu i prespavao. Zato je i ostavio sve te silne sendviče i onu Milanovu majicu. Da je sumnjao da će ga ikada uhvatititi, zar nije sve te stvari mogao baciti u more? Jednostavno otići na trajekt za Brač i nakon ubojstva sve to diskretno baciti i nikad se ne bi pronašlo. Ja mislim da u ovom slučaju ima puno još nerasvijetljenih detalja koji će iznenaditi javnost', kaže jedan umirovljeni kriminalist koji svojim javnim istupom ne želi sada kvariti uspjeh svojih nekadašnjih splitskih kolega.