POGLEDAJTE VIDEO

Sean Penn u reklami za pomoć gladnoj djeci

29.01.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Za spas Wall Streeta izdvojit će se 700 milijardi dolara, u rat u Iraku uloženo je 600 milijardi dolara, za stimulaciju europskog plana spasa 200 milijardi dolara, a za hranu školske djece godišnje se izdvoje tek 3 milijarde dolara, poručuje Sean Penn u UN-ovoj reklami za pomoć gladnoj djeci

Svjetska kriza, recesija, manjak novca, gubitak radnih mjesta, štrajkovi… Sve su to riječi čije značenje na vlastitoj koži osjećaju milijuni ljudi diljem svijeta, a najviše građani SAD-a.

U trenutku kada Ameri, ali i Europljani iščekuju prve poteze novog mesije Baracka Obame, svi zaboravljaju na one koji nemaju ni za hranu. U sklopu UN-ove agencije zadužene za dostavu hrane onima koji je najviše trebaju Sean Penn snimio je sjajnu reklamu koja najbolje oslikava koliko se za što izdvaja.

Za spas Wall Streeta izdvojit će se 700 milijardi dolara, u rat u Iraku uloženo je 600 milijardi dolara, za stimulaciju europskog plana spasa 200 milijardi dolara, a za hranu školske djece godišnje se izdvoje tek 3 milijarde dolara.

UN-ov World Food Program svake godine za 90 milijuna ljudi, od čega 58 milijuna čine djeca, dostavlja hranu u 80 zemalja.