BUDITE SPREMNI

Radno vrijeme trgovina za božićne blagdane

24.12.2013 u 11:50

Bionic
Reading

Za sve šopingholičare i one koji čekaju zadnji tren da kupe poklon ili bakalar, donosimo radno vrijeme šoping-centara te prodajnih mjesta trgovačkih lanaca. Na Badnjak radno vrijeme je skraćeno, a na sam Božić trgovine ne rade

Konzum

Na Božić sve Konzumove trgovine bit će zatvorene. Na Badnjak radit će do 18 sati, a na Štefanje, 26. prosinca, radit će kao nedjeljom.

Diona

Na Badnjak Dionine trgovine će raditi do 18 sati, na Božić ne rade, a 26. prosinca prema nedjeljnom rasporedu. Na Staru godinu radit će do 18 sati, a 1. siječnja neće raditi.

Mercator

Mercatorove prodavaonice 24. prosinca, na Badnjak, bit će otvorene do 18 sati. Dan poslije, na Božić, neće raditi. Detaljno radno vrijeme 26. prosinca možete pogledati ovdje.

Getro

I trgovine Getroa 24. prosinca radit će do 18 sati. Na Božić su zatvorene dok radno vrijeme poslovnica na Štefanje možete pogledati ovdje.

Kaufland

Kaufland će na Badnjak raditi od sedam do 16 sati. Vrata trgovina na Božić bit će zatvorena, a na Štefanje, 26. prosinca, prodavaonice će raditi do 16 sati.

Billa

Billine trgovina na Badnjak će raditi od sedam do 18 sati, a na Štefanje do 13, 14 ili 15 sati. Na Božić trgovine ne rade. Radno vrijeme po poslovnicama možete pogledati ovdje.

Lidl

Sve poslovnice Lidla na Badnjak, 24. prosinca, otvorene su do 18 sati. Na Božić i Štefanje neće raditi. Blagdansko radno vrijeme Lidlovih trgovina pogledajte ovdje.

Interspar

Detaljno radno vrijeme na Badnjak prodavaonica Interspara možete pogledati ovdje. Na Božić sve trgovine neće raditi, a na Štefanje će pojedine prodavaonice biti zatvorene. Više pogledajte ovdje.

ŠOPING-CENTRI

Roses Outlet

Na Badnjak Roses Outlet će raditi od 10 do 15 sati. Zatvoren će biti na Božić, a 26. prosinca bit će otvoren od 13 do 20 sati.

Westgate

Trgovine u najvećem hrvatskom šoping-centru na Badnjak će raditi od 10 do 17 sati. Na Badnjak i Štefanje će biti zatvoren, osim City bowlinga (16 do 24 sata).

Point Centar

Ovaj kvartovski šoping-centar na zagrebačkim Vrbanima na Badnjak će biti otvoren od 9 do 18 sati. Na Božić, 25. i 26. prosinca, trgovine će biti zatvorene, osim što će na Štefanje raditi Terasa - Laganini bar/Stori/klizalište (9 do 23 sata).

King Cross Jankomir

Trgovački centar King Cross na Badnjak će raditi do 17 sati (Interspar 8 do 18 sati), na Božić i na Štefanje ne radi osim Interspar (8 do 18 sati).

City Center one West i East

Na Božić i Štefanje City Center one će biti zatvoren, a na Badnjak trgovine će raditi do 17 sati.

Avenue Mall Zagreb

Šoping-centar Avenue Malll u Novom Zagrebu radi na Badnjak do 15 sati, a zatvoren je na Božić i na Štefanje.

Arena Centar

Trgovački centar na zagrebačkom Laništu otvoren je na Badnjak od 10 do 17 sati, a zatvoren je 25. i 26. prosinca.

Cvjetni

U zagrebačkom šoping centru Cvjetni u samom centru grada na Badnjak će Super Konzum raditi do 19 sati, a ostale trgovine do 18 sati. Kafići će biti otvoreni do 24 sata. Na Božić i Novu godinu Cvjetni će biti zatvoren.

ZTC Rijeka

Na Badnjak je otvoren do 17 sati, na Božić neće raditi, a na Štefanje trgovine će raditi od 10 do 21 sat.

Tower centar Rijeka

Poznati riječki šoping-centar Tower na Badnjak radi do 17 sati, a na Božić je zatvoren. Na Štefanje radi do 21 sat.

Supernova Zadar

Ovaj će trgovački centar u Zadru na Badnjak raditi do 15 sati, neće raditi na Božić i Štefanje.

Supernova Karlovac

Na Badnjak će raditi od 9 do 17 sati, a na Božići i Štefanje zatvoren je, osim Interspara koji će 26. prosinca raditi do 14 sati.

Supernova Sisak

Sisačka Supernova na Badnjak je otvorena od 9 do 15 sati, 25. i 26. prosinca neće raditi;
radno vrijeme na Badnjak 24. 12. - od 9 do 15 sati

Supernova Slavonski Brod

Radno vrijeme na Badnjak je do 9 do 16 sati, Interspar od 8 do 17 sati. Na Božić je šoping-centar zatvoren jedino će Interspar raditi do 14 sati.

Supernova Šibenik

Ovaj trgovački centar na Božić i Štefanje neće raditi, a na Badnjak će biti otvoren od 9 do 15 sati.

Supernova Varaždin

Radno vrijeme na Badnjak je od 9 do 17 sati; Spar i Muller do 18 sati. Na Božić i Štefanje je zatvoreno, osim što će 26. prosinca raditi Spar i Müller od 8 do 14 sati.

Portanova

Najveći regionalni trgovački centar Portanova u Osijeku na Badnjak je otvorena do 17 sati. Na Božić i Štefanje trgovine su zatvorene, osim Blitz Cinestara i ugostitelja.

City Center one Split

Ovaj je šoping-centar u Splitu zatvoren na Božić i Štefanje, osim Cineplexxa koji će 26. prosinca raditi od 10 do 22 sata. Na Badnjak možete šopingirati do 17 sati.

Avenue Mall Osijek

Osječki Avenue Mall na Badnjak će raditi do 17 sati. Trgovine će 25. i 26. prosinca biti zatvorene, jedino će raditi Cineplexx i Lotus od 15 do tri sata.