PRITVOR ZBOG PRIJETNJI

Provokacija u Splitu: Sendvič reklama opet na Matejuški; hoće li Ivošević i sada reagirati?

17.08.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Na splitskoj Matejuški opet je osvanula nelegalna sendvič reklama turističke agencije. Vlasnici ne odustaju, unatoč nizu kazni koje su dobili zbog ilegalnog oglašavanja, javlja Dalmatinski portal, podsjećajući da je vlasnik nedavno zavšrio u zatvoru zbog prijetnji dogradonačelniku Bojanu Ivoševiću koji je tražio reagirao da se reklama ukloni

Dok se 44-gvlasnik vlasnik koncem srpnja hladio u pritvoru, reklame nije bilo na Matejuški, ali je ispisano još maksimalnih kazni zbog drukčijeg, opet nelegalnog načina oglašavanja, uz zid poslovnice, izvještava Dalmatnski portal.

Komunalni redari, inače, izlaze na teren i suvlasniku koji je u međuvremenu izašao na slobodu, stigla je nova kazna. Uklonit će se kada rješenje bude izvršno, a ne plati li sada već solidan iznos zbog niza prekršaja, slijedi ovrha.

Krajem srpnja, Ivošević je osobno došao pred agenciju, a vlasnika je prijavio policiji jer mu je rekao da će ga istriskati. Vlasnik, inače, ima niz kaznenih postupaka te više uvjetnih presuda, pa mu je pritvor bio određen zbog bojazni od ponavljanja djela.

  • +4
Bojan Ivošević, intervju za tportal Izvor: Cropix / Autor: Joško Ponoš