POSTOLARI U POTRAZI

Pronađite trubu i imate besplatno ljetovanje na Prviću

01.08.2016 u 16:36

Bionic
Reading

Ekipa zadarskog benda Postolar Tripper našla se u problemima i treba pomoć. Nepoznat netko ukrao im je trubu vrijednu između 30 i 40 tisuća kuna i ako imate informaciju o njezinoj lokaciji, zaradit ćete besplatno ljetovanje na otoku Prviću

Još 23. srpnja 2016. tijekom koncerta na otoku Prviću bendu je netko ukrao skupocjenu trubu Kanstul 1600 Wayne Bergeron. Predstavnici benda oglasili su poziv upomoć na društvenim mrežama, no i kontaktirali policiju s obzirom na to da se radi o unikatnom primjerku trube.

Za sada nisu došli do bilo kakve informacije o ukradenom glazbalu te su odlučili malo zapapriti cijelu stvar. U suradnji s Turističkom zajednicom otoka Prvića odlučili su onome tko vrati trubu ili ima informaciju o tome gdje se ista nalazi pokloniti ljetovanje na, kako kažu, jednom od najljepših hrvatskih otoka - Prviću.

U kratkom razgovoru za tportal pjevač grupe Postolar Tripper Davor Valčić izjavio nam je: 'krađa trube izazvala je veliku neugodnost predstavnicima Prvića s obzirom na to da na otoku nisu zabilježeni slučajevi ove vrste. Na otoku svi imaju povjerenje jedni u druge... Na naš koncert došlo je jako puno ekipe s drugih otoka te obale, tako da se sigurno radi o nekome tko nije s Prvića. Upravo zbog ove neugodnosti, na Prviću su nam željeli izaći ususret te su ponudili ljetovanje onome tko nam vrati trubu', zaključio je Valčić.

Ako imate bilo kakvo saznanje o lokaciji ukradene trube Kanstul 1600 Wayne Bergeron, javite se ekipi Postolara Trippera ili pozivom policiji.

O. K., još nema vijesti o nestaloj trubi...Vrijeme je da podignemo ulog...

Posted by Postolar Tripper on Sunday, July 31, 2016