MIMOHOD U DRNIŠU

Pronađite našu Antoniju!

Prijateljice Antonije Bilić

Prijateljice Antonije Bilić

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Vjerujemo da je naša Antonija živa i molimo policiju da je pronađu i vrate kući. Poručili su to profesori i učenici Srednje škole 'Ivan Meštrović' u Drnišu koji su povodom godišnjice nestanka 17-godišnje Antonije Bilić danas održali mimohod nade od škole do Čikolskog mosta, mjesta na kojemu je maturantica posljednji put viđena 7. lipnja 2011. godine
Niksa Stipanicev

Niksa Stipanicev

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

Noseći transparente sa natpisima "Antonija svi smo uz tebe, vratite nam Antoniju, želimo siguran život", ogorčeno su istaknuli kako osjećaju kao da se na Antoniju s protekom vremena zaboravlja te strahuju da će istražna tijela odustati od potrage, piše Novi list

Iako na Županijskom sudu u Šibeniku traje suđenje protiv vozača kamiona Dragana Paravinje koji joj se zaustavio dok je stopirala i od tada nije viđena, a tereti ga se za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić, u Drnišu vele da za njih nije mrtva dok se ne pronađe tijelo.

- Svakoga dana je se sjetimo, ne možemo je zaboraviti. Njena slika je na ulazu u školu, u našoj zbornici. Ovo je posebno tužan i težak dan za nas. Voljeli bi da je drugačije, da nam se vratila. Gajimo još uvijek neku nadu. Nada umire zadnja - kazala je profesorica Jagoda Mišura koja je bila razrednica Antoniji Bilić.

Ravnatelj IvanZeljko na mjestu nestanka Antonije Bilić, na Čikolskom mostu, istaknuo je da mimohodom žele dati podršku vlasti da je pronađu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi