svi su dobro

Progovorio predstojnik s Rebra, suprug zaražene liječnice: 'Šire se laži, mi uopće ne skijamo!'

19.03.2020 u 12:48

Bionic
Reading

Dvoje starijih supružnika iz Splita pozitivni su na koronavirus i nalaze se u izolaciji u Klinici za infektivne bolesti KBC Split. Oboje su u stabilnom stanju. Po svemu sudeći, prilikom posjeta zarazila ih je kćer, liječnica iz Zagreba koja radi u Klinici za psihijatriju 'Vrapče'. U međuvremenu, oglasio se njezin suprug, predstojnik Klinike za kardijalnu kirurgiju KBC-a Zagreb Bojan Biočina

Dr. Bojan Biočina, suprug dr. Sanje Martić Biočine iz Psihijatrijske bolnice 'Vrapče' kojoj je dijagnosticiran koronavirus i čiji su roditelji također zaraženi, kaže da se po Splitu i društvenim mrežama šire laži. Za 24sata napominje da njegova supruga nije bila na skijanju u Austriji i 'nema veze s onim liječnicima koji su zatajili svoj odlazak'.

'Štoviše, ona uopće ne skija! Ni ona ni ja!', rekao je dr. Biočina, dodajući da je on negativan na koronavirus i u preventivnoj izolaciji.

Otkrio je da je njegova supruga kod kuće.

'U dobrom je stanju. Ona je nedavno došla kod roditelja na splitske Meje i oni su vjerojatno tim putem zaraženi. Vrlo je kratko bila s njima. Dobila je temperaturu 15. ožujka u Splitu i sutradan se sama, ponukana vlastitom savješću, vratila u Zagreb i testirala. Išla je sama, sa svojim autom. Dan kasnije, 17. ožujka su stigli nalazi. Stabilno je, nema potrebe za bolnicom. Njeni roditelji su u splitskoj infektivnoj klinici, nisam čuo ništa loše o njihovom stanju', rekao je dr. Biočina.

>>Vrhunski hrvatski kardiokirurg: Danas je važnija politička korektnost od izvrsnosti

  • +17
Splitska bolnica Križine Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
  • +5
Bojan Biočina Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić