Prljavo bijelo za vječnog Gaudija!

Prljavo bijelo za vječnog Gaudija!

10.05.2012 u 01:26

Bionic
Reading

Ono što me fascinira u Barceloni su terase na krovovima kuća. Najljepša od sviju nalazi se na Casi Mili (neki je još zovu i La Pedrera), jednom od najpoznatijih zdanja koje je izgradio veliki katalanski arhitekt i umjetnik Antoni Gaudi.

Gaudi zaslužuje cijeli post na Modi Komodi tako da neću ni započinjati priču o čovjeku koji je zadužio ne samo Kataloniju nego i cijelu Španjolsku svojim jedinstvenim arhitektonskim i umjetničkim riješenjima.

Iako možda tako ne izgleda, nisam previše razmišljala što odjenuti za ovaj photo session koji je napravio tko drugi nego moj brat Luka. Došavši na predivnu Gaudijevu terasu shvatili smo da marama sa zlatnim ljuskicama nevjerojatno podsjeća na Gaudijev mozaik koji smo zatekli, a prljavo bijela haljina Loi Lou by Aleksandra Dojčinović također se nepretenciozno uklopila u cijelu priču. S malo special effectsa (čitaj: vjetra) uspjeli smo dobiti par super fotki.

Od dodataka, tu je vesta u nude tonu iz koje se nisam mjesecima skinula jer ide na ama baš sve, a u ovom je slučaju malo spustila dominantnu haljinu na kojoj mi je najdraži, iako nije najpraktičnija stvar na svijetu, ovaj dugački šlep.

Gumene čizmice koje vidite su treći par moje obožavane Melissa kolekcije, a kupila sam ih nedavno na zimskom sniženju. Inače ih zovem 'mirišljavice' jer imaju miris po žvakaćim gumama. Oni koji imaju par Melissa znat će o čemu pričam. :)

haljina: LEI LOU by Alex Dojčinović, vesta: Topshop, gumene čizmice: Melissa by Vivienne Westwood, marama (na glavi): Topshop, čarape: h&m, prstenje: Accessorize, Hrelić, homemade


Okay Petra, a sad fino prijeđi na stvar i reci ljudima tko je osvojio predivan prsten iz najnovije kolekcije Zigman by Micica. Iako sam se potajno nadala da će ga osvojiti jedan od rijetkih ali vrijednih muškaraca kako bi njime iznenadio svoju draganu (vjerujte bilo je i takvih) kao što sam ranije obećala presudio je random.org.
Sretna dobitnica je Goranka Hajdin Pribanić kojoj ovim putem iskreno čestitam, kako u svoje ime tako i u ime Zigmana i Micica. :)

Pratite i dalje Modu Komodu jer ćemo vas i dalje iznenađivati.

Do tada uživajte u ovim taktovima koje stalno pjevušim zadnjih dana, a koje ću uskoro slušati live na Primavera Sound Festivalu u Barceloni. :)

Pozz.