šesterostruko ubojstvo

Prgomet: Iako je razumljiv nemir kod građana, Zagreb je i dalje siguran

02.08.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet izjavio je u petak kako je razumljiv nemir i osjećaj nesigurnosti kod dijela građana Zagreba nakon šesterostrukog ubojstva na Kajzerici, ali da brza reakcija policije dokazuje da Zagreb i dalje ostaje siguran grad

'Sasvim je razumljivo da je ova tragedija unijela nemir i stvorila osjećaj nesigurnosti kod dijela naših sugrađana', priopćio je Prgomet. Dodao je da nema grada ili naselja na svijetu u kojem netko može garantirati da se neće dogoditi ovakve tragedije.

'Ipak, vrlo brza reakcija naše policije daje mi za pravo reći kako Zagreb i dalje ostaje grad u kojem se ne moramo bojati za svoju sigurnost', rekao je.

Prgomet kaže kako su svi strašno pogođeni viješću o višestrukom ubojstvu koje se noćas dogodilo na području Novog Zagreba.

'Kao što ne postoji razlog kojim je moguće opravdati ovaj sumanuti čin isto tako ne postoje riječi kojima je moguće izraziti tugu zbog izgubljenih života, a posebno jednog djeteta', napisao je Prgomet izražavajući sućut obitelji žrtava.