SVATKO VIDI ONO ŠTO ŽELI

Pregazio novi cvjetni nasad jer mu je izgledao kao petokraka

26.04.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Logo Turističke zajednice Vodice napravljen od raznobojnih begonija podsjetio je građanina Radoslava Juričeva Sudca na petokraku, pa se odlučio obračunati s cvjetnim nasadom pomoću kamionskih guma

Novi nasad cvijeća na spoju ulice Hrvatskih boraca i Obale Juričev Ive Cote ispred zgrade stare općine neke je građane prilično uznemirio. To je zato jer ih je cvjetni nasad koji predstavlja logo Turističke zajednice Vodice podsjetio na petokraku. Prije radova na istom mjestu bio je travnjak i hrvatski grb napravljen od cvijeća, javlja portal Info Vodice.

'Radi se o logu TZ Vodice koji je godinama bio ispred ljekarne i tamo nije nikad nikome nije smetao. Grb koji je prije bio nismo mogli napraviti zato što je površina smanjena, a kako nema zaštitnih stupića da se preko površine ne gazi, zasađene su begonije i formiran logo TZ Vodice. Radi se o narančastim begonijama samo nažalost nisu se uspjeli otvoriti', rekao je Stanko Birin, direktor tvrtke Leć koja se brine za održavanje zelenih površina Grada Vodica.

Neki stanovnici logo su zamijenili za petokraku, a jedan od njih je čak svojim kamionom pregazio novi cvjetnjak. Među njima je i dragovoljac Domovinskog rata Radoslav Juričev Sudac koji zahtjeva povratak na prijašnje stanje.

'Nije dostojno i primjereno da u mom mjestu od cvijeća bude zvijezda petokraka i to samo 50 metara od spomenika hrvatskim braniteljima. Molio bi da se ovo sanira, vrati na stanje onakvu kakvo je prije bilo, ako oni ne mogu onda ću ja o svom trošku sanirati', rekao je Juričev Sudac.

'Zvijezda ima oštre, a ne oble rubove i ja osobno ovdje vidim oblik cvijeta koji je inače logo naše turističke zajednice', kratko je komentirala gradonačelnica dr. Nelka Tomić.

  • +7
Pomutnja zbog torte u obliku petokrake Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL